Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη DODEKANISOS SEAWAYS  με θέμα "Άνθρωπος, Φύση, Πολιτισμός στα Νησιά του Αιγαίου"

Η DODEKANISOS SEAWAYS στην προσπάθεια της να αναδείξει τον πλούτο των νησιών του Αιγαίου, αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους προκηρύσσει για δωδέκατη συνεχή χρονιά το διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Άνθρωπος, Φύση, Πολιτισμός στα Νησιά του Αιγαίου". Τα νησιά μας έχουν φανταστικές ομορφιές. Πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε την φαντασία σας να τις ανακαλύψει, αλλά και να τις αποτυπώσει στο φωτογραφικό φακό. Γιατί τα νησιά μας αξίζουν την βοήθεια μας στο να ταξιδέψουμε τις ομορφιές τους στα πέρατα της οικουμένης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές των νησιών μας, και εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά...


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της DODEKANISOS SEAWAYS, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.

ΒΡΑΒΕΙΟ DODEKANISOS SEAWAYS

Μπορείτε να διεκδικήσετε και το «Βραβείο Dodekanisos Seaways»! Η θεματολογία του περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με τους ανθρώπους, τα πλοία και τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως και 15 Φεβρουαρίου 2023.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μία (1) έως πέντε (5) φωτογραφίες κατά προτίμηση από διαφορετικά νησιά η καθεμία.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι:

1.     Οι φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, ανάλυση 300 dpi.

2.     Η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Οι φωτογραφίες και η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο [email protected]

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η ανάλυση των φωτογραφιών δεν μειώνεται κατα την αποστολή του e-mail. H ανάλυση των φωτογραφιών δεν πρέπει να είναι μικρότερη απο 300 dpi.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω αίτηση:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη στης διοίκησης της DODEKANISOS SEAWAYS και καταξιωμένοι Δωδεκανήσιοι φωτογράφοι που θα ανακοινωθούν με τα αποτελέσματα. Η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει για τα τρία πρώτα βραβεία. Το βραβείο κοινού θα το καθορίσει το κοινό μετά από online ψηφοφορία.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθούν 4 βραβεία, πρώτο, δεύτερο, τρίτο και το βραβείο κοινού, ανεξαρτήτως νησιού που απεικονίζεται στην φωτογραφία και τιμητικοί έπαινοι. Τα βραβεία των τεσσάρων νικητών είναι τα εξής:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Φωτογραφικά είδη αξίας 500€ ή δέκα (10) δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Φωτογραφικά είδη αξίας 350€ ή πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Φωτογραφικά είδη αξίας 150€ ή τρία (3) δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ: Φωτογραφικά είδη αξίας 100€ ή τρία (3) δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής

ΒΡΑΒΕΙΟ Dodekanisos Seaways: Φωτογραφικά είδη αξίας 100€ ή τρία (3) δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής

Σημειώσεις:

  • Τα δώρα δεν αντικαθίστανται με μετρητά.
  • Ο νικητής έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει σε οποιονδήποτε προορισμό της DODEKANISOS SEAWAYS επιθυμεί.
  • Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους εντός ενός (1) έτους. Η διάρκεια του έτους ξεκινάει από την ημέρα ανακοίνωσης των νικητών.
  • Κάθε συμμετοχή που θα αποσπάσει έπαινο ή επαίνους δικαιούται από ένα (1) δωρεάν εισιτήριο μετ' επιστροφής.
  • To κατάστημα φωτογραφικών ειδών είναι επιλογή της DODEKANISOS SEAWAYS.
  • Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά για κάθε νικητή.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα πνευματικά δικαιώματα των τριών πρώτων φωτογραφιών και των φωτογραφιών για τις οποίες θα απονεμηθεί έπαινος, ανήκουν στον/στην φωτογράφο και στη DODEKANISOS SEAWAYS. Συνεπώς η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί σε διαφημιστικά ή άλλου είδους έντυπα. Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι με δική τους ευθύνη έχουν εξασφαλίσει την έγκριση των προσώπων που απεικονίζουν οι φωτογραφίες τους. Τροποποιήσεις στις φωτογραφίες όπως πρόσθετα πλαίσια, υδατογραφήματα και υπογραφές, δεν επιτρέπονται.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το 2022 θα ανακοινωθούν εντός Μαρτίου 2023 στον τοπικό τύπο, στην ιστοσελίδα της DODEKANISOS SEAWAYS, στο Facebook της εταιρείας και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] ή στο τηλέφωνο 22410 70590.