Κάνε Εγγραφή δωρεάν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης
DODEKANISOS BONUS WAYS
απόκτησε την προσωπική σου κάρτα
και κέρδισε 20% Έκπτωση & Δωρεάν Εισιτήρια

Η DODEKANISOS SEAWAYS, πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, αναζητά πάντα νέες ιδέες για να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Το πρόγραμμα Dodekanisos Bonus Ways ανταποκρίνεται σε αυτήν τη λογική ανταμείβοντας όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στις υπηρεσίες μας.

Με την εκπτωτική κάρτα μέλους του προγράμματος Dodekanisos  Bonus Ways έχετε τη δυνατότητα, ταξιδεύοντας με τα υπερσύγχρονα πλοία μας, να απολαμβάνετε προνόμια, εκπτώσεις, δώρα, εκπλήξεις και φυσικά την εξυπηρέτηση που μόνο η DODEKANISOS SEAWAYS μπορεί να προσφέρει. Συγκεκριμένα, τα μέλη της κάρτας δικαιούνται 20% έκπτωση σε κάθε εισιτήριο και δωρεάν εισιτήρια με την εξαργύρωση των μιλίων.

Προνόμια της κάρτας

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα και την παραλαβή της κάρτας Dodekanisos Bonus Ways εξασφαλίζετε αυτόματα:

 • 20% έκπτωση στο κόστος των εισιτηρίων προς όλους τους προορισμούς της εταιρίας μας, με ή χωρίς επιστροφή. Η έκπτωση αυτή δεν ισχύει για τη μεταφορά αυτοκινήτου ή άλλου μεταφορικού μέσου.
 • Παροχή δωρεάν εισιτηρίων (εξαργύρωση), εφόσον έχετε συμπληρώσει τα απαιτούμενα μίλια όπως αυτά αναφέρονται στον πίνακα μιλίων.
 • Συλλογή των μιλίων για κάθε διαδρομή σας, τα οποία «πιστώνονται» στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.
 • Ενημέρωση για ειδήσεις και προσφορές της εταιρίας μας μέσω ηλεκτρονικού newsletter.
 • Δώρα & εκπλήξεις μέσω κληρώσεων.

 Λειτουργία Προγράμματος

Το σύστημα καταμέτρησης των μιλίων σας:

 • Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ή εκδίδετε εισιτήριο σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο για να ταξιδέψετε με τη DODEKANISOS SEAWAYS,αρκεί να γνωστοποιήσετε τον αριθμό της κάρτας σας. Σε περίπτωση που αγοράζετε εισιτήρια online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας είναι εφικτή η χρήση της κάρτας-μέλους. Με τον τρόπο αυτό έχετε έκπτωση 20%.
 • Τα μίλια κάθε διαδρομής που πραγματοποιείτε «πιστώνονται» αυτόματα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.
 • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε τον αριθμό μιλίων που έχετε συγκεντρώσει, είτε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, είτε μ’ ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά μας γραφεία.
 • Μόλις συμπληρώσετε τον απαιτούμενο αριθμό μιλίων, κερδίζετε ένα δωρεάν εισιτήριο, με βάση τον πίνακα μιλίων που θα λάβετε μαζί με την κάρτα σας.
 • Με την εξαργύρωση των δωρεάν εισιτηρίων σας τα μίλια του προορισμού, που επιλέγετε αφαιρούνται αυτόματα από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.
 • Τα μίλια του δωρεάν εισιτηρίου δεν υπολογίζονται στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.
 • Όσο περισσότερα μίλια συγκεντρώσετε, τόσα περισσότερα προνόμια απολαμβάνετε από τη DODEKANISOS SEAWAYS.

 

Πίνακας συγκομιδής & εξαργύρωσης μιλίων

Δείτε τον πίνακα συγκομιδής & εξαργύρωσης μιλίων εδώ

Συχνές Ερωτήσεις

1.     Πώς μπορώ να γίνω μέλος της Dodekanisos Bonus Ways;

Μέλος της Dodekanisos Bonus Ways μπορείτε να γίνετε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ

2.     Από πού θα παραλάβω την κάρτα;

Η κάρτα θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email κατά την εγγραφή σας. Η κάρτα σας μπορεί να εκτυπωθεί αφού εισέλθετε στο λογαριασμό σας.

3.     Πότε και πως πιστώνονται τα μίλια;

Τα μίλια σας πιστώνονται από την στιγμή που θα αγοράσετε το εισιτήριο σας από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο ή online από την παρούσα ιστοσελίδα. Κάθε μίλι που διανύεται ταξιδεύοντας με την DODEKANISOS SEAWAYS αντιστοιχεί σε μίλι του λογαριασμού της κάρτας σας.

4.     Από πότε θα δικαιούμαι την έκπτωση 20% και τα δωρεάν εισιτήρια;

Η έκπτωση παρέχεται από τη στιγμή που γίνεστε μέλος. Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα μίλια μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για όποιο προορισμό επιθυμείτε και όποτε επιθυμείτε κερδίζοντας έτσι 100% δωρεάν εισιτήριο. Η έκπτωση που παρέχεται στα μέλη αφορά μόνο το εισιτήριο του επιβάτη και δεν ισχύει για την μεταφορά αυτοκινήτου ή άλλου μεταφορικού μέσου.

5.     Μπορώ να περνάω στην κάρτα μου τα μίλια από τα εισιτήρια των φίλων μου ή των συγγενών μου;

Όχι, η χρήση της κάρτας είναι αυστηρά προσωπική και θα πρέπει το όνομα του επιβάτη που αναγράφεται στο εισιτήριο να ταυτίζεται με το όνομα πάνω στην κάρτα και να μην μεταβιβάζεται σε τρίτα άτομα.

6.     Πώς γίνεται η εξαργύρωση μιλίων;

Εφόσον έχετε συμπληρώσει τα μίλια που απαιτούνται για την έκδοση δωρεάν εισιτηρίου μπορείτε να τα εξαργυρώσετε από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο της DODEKANISOS SEAWAYS επιδεικνύοντας την κάρτα σας. Με την έκδοση δωρεάν εισιτηρίου αφαιρούνται αυτόματα τα αντίστοιχα μίλια από το λογαριασμό σας. Η εξαργύρωση μιλίων αφορά μόνο το εισιτήριο του επιβάτη και δεν ισχύει για την μεταφορά αυτοκινήτου ή άλλου μεταφορικού μέσου.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα συγκομιδής & εξαργύρωσης μιλίων

7.     Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης. Τι να κάνω;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καρτών και Μελών μέσω του 2241070590 ή members@12ne.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα καρτών και μελών της Dodekanisos Bonus Ways.

Δεν γνωρίζω τον αριθμό της κάρτας μου

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα καρτών και μελών τηλεφωνικά, μέσω του 2241070590 ή members@12ne.gr. Εφόσον επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας για λόγους ασφαλείας θα σας γνωστοποιήσουμε τον αριθμό της κάρτας σας.

Όροι Συμμετοχής

1.     Στο πρόγραμμα μιλίων & προνομίων, Dodekanisos Bonus Ways, της DODEKANISOS SEAWAYS έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι επιβάτες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και τα παιδιά 11-17 με συγκατάθεση του γονέα.

2.     Η έκπτωση που παρέχεται στα μέλη αφορά μόνο το εισιτήριο του επιβάτη και δεν ισχύει για την μεταφορά αυτοκινήτου ή άλλου μεταφορικού μέσου.

3.     Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκχωρηθεί σε από το μέλος-κάτοχο της κάρτας.

4.     Η DODEKANISOS SEAWAYS έχει δικαίωμα να προβεί σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας του μέλους ζητώντας δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

5.     Η DODEKANISOS SEAWAYS έχει το δικαίωμα ανάκλησης ή διαφοροποίησης των όρων και των συνθηκών του προγράμματος μιλίων & προνομίων χωρίς προειδοποίηση και ενημέρωση, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως διακοπή ή αναστολή του προγράμματος.

6.     Για να γίνει αποδεκτό το αίτημα μέλους στο πρόγραμμα, η αίτηση συμμετοχής πρέπει να είναι επαρκώς συμπληρωμένη από το υποψήφιο μέλος.

7.     Η αίτηση πρέπει να συμπληρωθεί εδώ. Σε περίπτωση που γίνει εν πλω πρέπει να τοποθετηθεί στο ειδικό κουτί με την αντίστοιχη ένδειξη ,που βρίσκεται εντός των πλοίων. Επίσης, το παρόν φυλλάδιο βρίσκεται στα συνεργαζόμενα πρακτορεία με τη ναυτιλιακή εταιρία.

8.     Τα μέλη δικαιούνται να εξαργυρώσουν τα μίλια τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει τον καθορισμένο αριθμό μιλίων που έχει τεθεί από την DODEKANISOS SEAWAYS.

9.     Με τη συμπλήρωση και υπογραφή της αίτησης εγγραφής στο πρόγραμμα (σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής με τη συμπλήρωση και αποστολή αυτής μέσω e-mail) ο επιβάτης παρέχει αυτοδίκαια στη DODEKANISOS SEAWAYS τη συναίνεσή του σύμφωνα με το Ν. 2472/97 για τη χρήση, επεξεργασία και περαιτέρω προώθηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν, αποκλειστικά για τον σκοπό του προγράμματος.

10.   Η DODEKANISOS SEAWAYS δικαιούται να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα των μελών στις συνεργαζόμενες εταιρίες - παροχής προσφορών του προγράμματος για λόγους λειτουργικούς, μηχανογράφησης, στατιστικής ή ακόμα και ιστορικούς.

11.   Οποιαδήποτε χρονική στιγμή τα μέλη του προγράμματος έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα για λόγους ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία τους, βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97, για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

12.   Η δημιουργία νέας κάρτας Bonus Ways, αναιρεί αυτόματα την παλιά κάρτα μέλους καθώς επίσης και τα μίλια αυτής.