Συνδύασε Μεταφορικό Ισοδύναμο με την Dodekanisos BonusWays και κέρδισε έως και 80% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια.


Τι είναι

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο είναι το μέτρο που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το οποίο επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί, ή από νησί σε νησί, με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια απόσταση.

Πώς λειτουργεί

Για κάθε μετακίνηση από ή προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας, ένα μέρος του κόστους επιστρέφεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας από το Υπουργείο. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε εγγραφεί στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και να έχετε αποκτήσει Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (ΜΑΝ), τον οποίο μας γνωστοποιείτε πριν από την κράτηση ή έκδοση του εισιτηρίου σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια. Το ποσό θα σας επιστραφεί μέσα σε 60 ημέρες.

Πώς να εγγραφείτε

Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου https://metaforikoisodynamo.gr/ και κάνετε εγγραφή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet ή απευθυνθείτε στον λογιστή σας!

Παραδείγματα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε παραδείγματα για το πόσο θα σας στοιχίσει συνολικά το ταξίδι σας σε 3 δημοφιλείς προορισμούς μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, στο τηλ. 215-2157830.